1

KCBeeldenBinnen1




KCBeeldenBinnen1

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de zomerperiode organiseert het KunstenaarsCentrumBergen op de eerste verdieping van de villa in KRANENBURGH in Bergen twee tentoonstellingen met ruimtelijk werk. De leden van de kunstenaarsvereniging tonen een grote diversiteit aan vormen en technieken met beelden, installaties en penningen. Het materiaal varieert; van brons, hout, steen en textiel tot perkament en klei. KCBEELDENBINNEN1 loopt van 5 juli tot en met 9 augustus 2015. KCBEELDENBINNEN2 is van 16 augustus t/m 20 september.

De deelnemende kunstenaars KCBEELDENBINNEN1
Noam Ben Jacov (installaties), Liesbeth Bijwaard (beelden), Dien Jorien Geertsma (beelden), Joop Haring (beelden), Jan van der Haven (beelden, penningen), Joop Hollanders (beelden, penningen), Gerda Kruimer (beelden, reliëfs), Gerard van der Leeden (beelden), Carla Rump (beelden), Gerda Schimmel (beelden, reliëfs), Rob Schreefel (beelden), Ger Viegers (beelden), Rob de Vries (reliefs)

Speciale aandacht is er voor de 80-jarige beeldhouwer Gerard van der Leeden die als KCB-lid van 18 september t/m 25 oktober 2015 in de solotentoonstelling De vrouwen van Gerard van der Leeden heeft.

 Bezoek www.kranenburgh.nl

KCBeeldenBinnen1
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.