Fotowandeling landgoed Groeneveld




Fotowandeling landgoed Groeneveld

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Met het verstrijken van de seizoenen op landgoed Groeneveld staan de waterpartijen, doorkijkjes, bomen en dieren in steeds een nieuw daglicht. FOTOGRAAF FRED WILLEMS ving in een serie foto’s de wonderlijke vormen, kleuren en contrasten die de natuur als verrassing in het landschap verstopt. Deze foto’s kun je van vrijdag 3 juli tot en met zondag 27 september bekijken in Kasteel Groeneveld in Baarn. Maak aansluitend de unieke Fotowandeling over het landgoed en kijk of je het ziet: waar stond de fotograaf toen hij zijn foto’s maakte?
Fotowandeling KG
Over Fred Willems
Fred Willems heeft een fascinatie voor licht. Hij deed als natuurkundige onderzoek naar het gedrag van licht in glasvezels. Maar hij raakte meer geïnteresseerd in licht als fotografisch expressie middel. Hij fotografeert vaak landschappen in ’t Gooi en omstreken, maar is daarnaast graag in de Zwitserse Alpen en de Italiaanse Dolomieten. Ook menselijke activiteiten in stad en dorp vindt hij boeiend om vast te leggen. Door zijn affiniteit met muziek, wordt hij vaak gevraagd om concerten in beeld vast te leggen. Voorbeelden van zijn werk zijn te vinden op www.lightscapes.nl
De Fotowandeling is in het park en gratis toegankelijk. Om de foto’s in het Kasteel te bekijken betaal je de toegangsprijzen tot het kasteel.

 Bezoek www.kasteelgroeneveld.nl

Fotowandeling landgoed Groeneveld
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.