David Bowie is


-advertentiepositie-



David Bowie is

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef de veelbesproken tentoonstelling 'David Bowie is' in het Groninger Museum, samengesteld door het Victoria and Albert Museum in Londen. In deze zinnenprikkelende multimediale ervaring zie je meer dan driehonderd objecten uit het persoonlijke archief van David Bowie. Bowie bewaarde de afgelopen vijftig jaar handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s, ontwerpen van albums en andere zeldzaam items. De tentoonstelling is op wereldtour en heeft na Londen al de steden Toronto, Sao Paulo, Berlijn, Chicago en Parijs bereikt. Na Melbourne doet 'David Bowie is' nog één keer Europa aan: Groningen.

De multimedia en headsets van de tentoonstelling worden verzorgd door Sennheiser. De geavanceerde geluidstechnologie, zoals die ook bij toneelensceneringen, animaties en video-installaties wordt gebruikt, creëert een meeslepende reis langs de artistieke invloeden van David Bowie. Beleef 'David Bowie is' tot en met 10 april 2016.

Vanaf 18 maart op vrijdag- en zaterdagavond tot 22:00 uur te bekijken. In de voorjaarsvakantie ook open op maandag 22 en maandag 29 februari.


Foto: Gerhard Taatgen.

 Bezoek www.davidbowie-groningen.nl

David Bowie is
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.