1

Nomadisch Drijvend Filmfestival




Nomadisch Drijvend Filmfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Nomadisch Drijvend Filmfestival strijkt neer op Terhernster Poelen voor de derde editie. Donderdag 6 augustus is er een film te zien op Rûne Pôle en vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus op Kameleoneiland.

Stel je voor, je bent met een zeilboot, sloep of jacht op pad…. Ineens doemt in de verte een groot scherm op een eiland op. Hallucineer je? Welnee, vanavond, na zonsondergang is hier een filmvertoning, en morgen weer en overmorgen ook nog! Drie avonden lang, iedere avond mooie films op hele bijzondere locaties midden op de Terhernster Poelen. Jij en je gezelschap hebben al een fijne tijd zo ontspannen op het water, maar een avondje film maakt het helemaal af. Jullie besluiten ter plekke de plannen om te gooien. In plaats van doorvaren, blijven jullie in Terherne. Je vindt onderdak voor de nacht in een van de vele jachthavens die het dorp rijk is. Je koopt lekkere dingen in voor een picknick. ’s Avonds vaar je in de schemering richting één van de eilanden voor een ontroerende, spannende, avontuurlijke, romantische, komische of muziekfilm. Samen met andere bootjesmensen geniet je van de sfeer, de mooie omgeving en de mooie film.
Na afloop vaar je bij het licht van de maneschijn terug naar je thuishaven. Vergeet geen lamp in de mast te hangen; het is tenslotte wel het holst van de nacht!
Dobberend of aan de wal kijken naar de beste films.

Geen boot?
Op vrijdag en zaterdag bestaat de mogelijkheid om per praam te varen naar Kameleoneiland en hier de films te zien. Een sfeervol begin van de avond! Het vervoer per praam is vanaf de VVV in Terherne Dorp. Op het eiland zijn snacks en drankjes te koop.

 Bezoek www.nomadischdrijvendfilmfestival.nl

Nomadisch Drijvend Filmfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.