Workshop 3D-printen met SketchUp


-advertentiepositie-



Workshop 3D-printen met SketchUp

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De workshop 3D-printen is een hands-on workshop waarbij u leert wat 3D-printen is, hoe een 3D-printer werkt, waar u kant-en-klare-ontwerpen vandaan kunt halen én u leert hoe u op eenvoudige wijze uw eerste ontwerp maakt met SketchUp. We gaan in op de materialen die worden gebruikt, de technieken die er zijn en hoe u een 3D-ontwerp omzet in een bestand dat geschikt is voor 3D-printen. Ook leert u werken met een 3D-printer. 
Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een voorwerp dat door uzelf is ontworpen en geprint (bijvoorbeeld een sleutelhanger, boekenlegger óf hangertje). Bovendien heeft u voldoende bagage om zelf met een 3D-printer aan de slag te gaan om het 3D-printen verder onder de knie te krijgen.

Na afloop van de workshop 3D-printen bent u in staat om zelf uw eigen 3D-print te maken. U weet dan waar u 3D-ontwerpen vandaan kunt halen, hoe u eenvoudig 3D-ontwerpen zelf kunt maken met Sketchup, hoe u het 3D-ontwerp vervolgens print en welke printer u het beste kunt gebruiken voor bepaalde ontwerpen.

 Bezoek www.bits2atoms.nl

Workshop 3D-printen met SketchUp
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.