Deventer Boekenmarkt


-advertentiepositie-



Deventer Boekenmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 2 augustus 2015 vindt in de boeken- en Hanzestad Deventer de 27e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. De markt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers.

De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 125.000 personen. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. De markt kenmerkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwaliteit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie.

Om bezoekers wegwijs te maken in het grote aanbod verschijnt begin juli het Deventer Boekenmarktboekje 2015. Hierin is een overzicht te vinden van alle deelnemers, plattegronden en specialisaties. Het handzame boekje is voor € 2,- verkrijgbaar bij o.a. VVV Deventer (Brink 56, De Waag) en de informatiekramen op de Boekenmarkt.
Daarnaast is er een omvangrijk randprogramma met muziek, optredens, exposities en culturele activiteiten. Tevens zijn de winkels geopend vanwege koopzondag.

 Bezoek www.deventerboekenmarkt.nl

Deventer Boekenmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.