Eetplein BeSouk


-advertentiepositie-



Eetplein BeSouk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Eetplein BeSouk strijkt neer in Park 1943

Op 12 en 13 september is Park 1943 in Delfshaven het toneel voor eetplein BeSouk, het ideale event om via eten kennis te maken met allerlei culturen en het moois dat Bospolder-Tussendijken te bieden heeft. BeSouk is het zusje van het succesvolle Djemaa el Fna dat dit jaar voor de derde keer in het Museumpark wordt georganiseerd.
Bij het vrij toegankelijke evenement worden vooral lokale (culinaire) ondernemers betrokken die zorgen voor betaalbare gerechten uit allerlei keukens.

Eten vanuit alle windstreken
In Delfshaven kom je alle nationaliteiten tegen. Op alle tijden van de dag word je verrast door de meest heerlijke geuren die opstijgen uit alle portieken. Buiten de deur eten kan ook op veel plekken. En van een snelle hap uit de hand tot uitgebreid dineren, alles is aanwezig.
Bij BeSouk draait het precies daarom: eten vanuit alle windstreken en het vermengen van culturen. Want zoals het gaat wanneer veel culturen bij elkaar komen; de taal van eten overbrugt verschillen. BeSouk is een groots openlucht restaurant én een sfeervolle plek om elkaar te ontmoeten.

Programma
Naast eten, eten en nog meer eten, komt er ook een mooi programma op BeSouk. Zo zal de traditionele en nog altijd zeer populaire Marokkaanse muziekstijl Dakka Marrakchia te horen zijn en is er ook aan kinderactiviteiten geen tekort!

 Bezoek besoukdelfshaven.nl

Eetplein BeSouk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.