Burlesque Bootcamp in Enschede


-advertentiepositie-



Burlesque Bootcamp in Enschede

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 21 augustus om 19:30 uur organiseert Salón Burlesque een spannende Burlesque Bootcamp bij Rico Latino aan de Heurne 19B. Onder leiding van professioneel Burlesque-danseressen Lola Jazz en Christine gaan vrouwen van alle leeftijden op ontdekkingstocht naar de diva in henzelf. Van 19:30 uur tot 22:30 uur wordt Rico Latino omgetoverd tot een waar Burlesque-domein, toegang voor vrouwen alleen.

Burlesque als expressievorm
Wanneer voel je je mooi? Wat maakt dat je je sexy voelt? Wat zijn je sterke kanten en hoe wil je die tot uitdrukking brengen? Deze vragen vormen de leidraad van de bootcamp. Burlesque draait om de volledige acceptatie van het vrouwenlichaam, met al haar vormen en imperfecties. Want: schoonheid zit 'm nooit in perfectie! Tijdens de bootcamp wordt gewerkt aan kenmerkende Burlesque-loopjes, poses, uitstraling, verleiding en expressie. Dat gebeurt met een flinke dosis humor. Zelfwaardering en zelfspot zijn tijdens de belangrijkste troeven!

Geen maatje 36? Geen probleem!
Onlangs maakte Jauke Boerdam van RTV Oost een reportage over Burlesque-danseressen Lola Jazz en Christine, respectievelijk Karine Philipsen en Chris van der Wilk waarin de boodschap nog maar eens duidelijk wordt: Burlesque is voor álle vrouwen, in alle maten en vormen en van alle leeftijden. Christine grinnikt: “Wanneer mijn kleding uitgaat zie je cellulitis, striemen van m’n zwangerschap en dan hangt alles een beetje.” En daarom is er Burlesque. Lola Jazz: “Burlesque draait om de volledige acceptatie van wie je bent. Wij hopen we dat elke deelneemster na de bootcamp met opgeheven kin naar huis zweeft en zich de mooiste vrouw ter wereld voelt.”

Opgeven? Wees er snel bij!
Tijdens de bootcamp wordt intensief gewerkt, het aantal plekken is daarom beperkt. Opgeven kan door te mailen naar info@salon-burlesque.nl, kosten per persoon zijn €55. Deze bootcamp is de eerste in een serie van vijf. In de bootcamps wordt uiteindelijk toegewerkt naar een solo Burlesque act die wordt opgevoerd tijdens een heuse Burlesque showcase!

Meer informatie: https://www.facebook.com/salonburlesque.nl

Burlesque Bootcamp in Enschede
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.