1

STRINGS Sonority of Life ,


-advertentiepositie-



STRINGS Sonority of Life ,

» Let op: deze activiteit is voorbij «

STRINGS
Sonority of Life
LVIV String Orchestra & Soloïsts o.l.v Raymond Janssen

Verras uzelf met een nazomeravond concert in de Luthersekerk Den Haag op 24 september a.s.

Uw mooiste nazomeravond muziek bij elkaar gebracht in één programma. De ambiance van de Luthersekerk in hartje Den Haag zal deze klassieke hoogtepunten uit het muziekrepertoire vervolmaken.

Mozart’s “Eine Kleine Nachtmusik” is de opmaat tot een gevarieerd en licht klassiek programma met uiteenlopende en verrassende stijlen, zoals de hartstochtelijke Zuid Amerikaanse muziek met opzwepende en dansende ritmes in contrast met de Aria Antique die doet wegdromen naar de weidse landschappen in Toscane.

Het LVIV String Orchestra brengt u ook twee composities van eigen bodem, ‘Melody en Spanish Dance’ van Myroslav Skoryk, die intussen wereldnaam hebben gemaakt. Deze twee bijzondere composities zijn doordringend en meeslepend in hartverwarmende romantiek. De ‘Spanish Dance’ is een juweeltje van Habanera ritme.

Houdt u van virtuozen ? Dan zal de Prelude uit Edward Griegs Holberg Suite u zeker aanspreken. Deze Prelude is het paradepaardje voor elk gerenommeerd strijkorkest. LVIV String Orchestra is versterkt met een drietal jonge maar uitmuntende solisten.

Astor Piazzolla’s Violentango is een succesnummer en ontbreekt ook nu niet op het programma.

De musici van LVIV String Orchestra & Soloïsts o.l.v. de Nederlandse dirigent Raymond Janssen weten met hun jeugdig elan keer op keer hun publiek te betoveren of het nu gaat om Mozart of Jazz. Dit concert brengt op virtuoze en smaakvolle wijze een luchtige nazomer naar Nederland.

 Bezoek www.cadenza-productions.nl.

STRINGS  Sonority of Life ,
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.