Outdoor Brabant


-advertentiepositie-



Outdoor Brabant

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit jaar is Outdoor Brabant het toneel van de FEI Wereldkampioenschappen ponymennen op de Prinsenhoeve. We verwachten de complete wereldtop en prachtige mensport. Maar er staat nog veel meer dan mennen op het programma.

Voor de jeugd is het vijf dagen lang feest op de Prinsenhoeve. Dat begint meteen op woensdag al met een fantastische jeugdmiddag. Met de spannende show van de 3 Musketiers compleet met ridders, jonkvrouwen, zwaarden en natuurlijk paarden! Daarnaast krijg je demonstraties over paardrijden en de verzorging van paarden en mag je zelf een pony poetsen of er zelfs op rijden. De jeugdmiddag begint om 14.00 uur.

Ook in het weekend is er van alles te zien in de demonstratiering zoals patrouille springen, de megacarrousel, en een barrelrace. Alle maneges uit de buurt, Stal Sintels, Manege Overbos en Hoeve Galderzicht, brengen hun mooiste paarden en pony’s mee voor deze optredens. Op zaterdag doen alle drie de maneges mee aan een pony race en op zondag rijden ze alle maal een familie pas de deux. Ook het Prinsentuin College zorgt dit jaar weer voor mooie shows en clinics in de demonstratiering. En ook op zaterdag en zondag treden de 3 Musketiers weer voor jullie op met hun spectaculaire show.

Monkey Town Breda heeft op de Prinsenhoeve een heel kinderdorp gebouwd. Daar kun je alle dagen reuzensprongen maken op de bungie trampoline, klimmen in de klimaap of gewoon lekker ravotten in het speeltoestel en de ballenbak. Je kunt ook weer knutselen of meedoen aan jungle spelletjes zoals ballen gooien met de leeuw.

Voor jeugd van alle leeftijden is er van alles te beleven tijdens Outdoor Brabant. En… je mag je ouders meebrengen! Ook voor volwassenen is er genoeg te beleven.

 Bezoek www.outdoorbrabant.nl

Outdoor Brabant
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.