We Love Ibiza Fair




We Love Ibiza Fair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Met de 6e editie van de We Love Ibiza Fair sluiten we de zomer in stijl af!

Op 13 september 2015 zal Beachclub Klein-Scheveningen in Lopikerkapel (nabij Utrecht) omgetoverd worden tot een sfeervolle hippie markt aan het strand met ca. 100 standhouders. Zoals altijd zijn onze huis DJ’s Rachit Mariano & Rockstar aanwezig voor een lekkere Ibiza sound en is er naast shoppen nog veel meer te doen: zo is er bijvoorbeeld een shisha lounge, een food court, kun je allerlei beauty behandelingen laten doen, op de foto met onze opblaasbare dierentuin :-) en om de dag af te sluiten is vanaf 19:00 uur iedereen (gratis) welkom op de afterparty waar een brass band onderdeel van zal zijn.

De We Love Ibiza Fair representeert alles wat met Ibiza te maken heeft met o.a. fashion & lifestyle, beauty & wellness, travel & relax, food & drinks, music & more!

De We Love Ibiza Fair is geïnspireerd op een moderne hippie markt waarbij ondernemers de mogelijkheid hebben om hun producten en/of diensten te presenteren in een sfeervolle setting en bezoekers zich voor een moment op magisch Ibiza wanen. Op onze fair kun je letterlijk en figuurlijk het ultieme Ibiza gevoel voelen en beleven.

 Bezoek www.weloveibizafair.com

We Love Ibiza Fair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.