1

War Child - Plane Pull




War Child - Plane Pull

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 19 september vindt er een uniek evenement voor Nederland plaats op Themapark het Aviodrome in Lelystad. Teams krijgen de kans om een Fokker 100 vliegtuig van 46.000 kg te (touw)trekken tijdens de War Child - Plane Pull. Op deze wijze maken deelnemers zich letterlijk sterk voor War Child, want de bedoeling van het evenement is om geld op te halen voor kinderen in oorlogsgebieden.

Via de website van organisator stichting Sporters in Actie kunnen teams zich inschrijven voor dit unieke evenement. Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 per persoon (tevens entreekaart voor het Aviodrome), een bedrag wat door Themapark Aviodrome namens alle deelnemers weer wordt gedoneerd aan War Child. Overigens staat de hele dag op het Aviodrome in het teken van het thema vliegen en kracht, naast het vliegtuigtrekken kunnen de deelnemers meedoen aan uitdagende attracties, waaronder een aantal ‘sterkste man’ onderdelen zoals die bekend zijn van TV.

Of je nu meedoet aan de Plane Pull of komt als supporter, er is de gehele dag van alles te beleven. Zo is er de finale van het NK vrachtwagen trekken voor duo’s, live muziek, diverse attracties (ook voor kids). Letterlijk teveel om op te noemen, want iedereen kan gewoon alle vliegtuigen op het Aviodrome bekijken, waarbij een exclusief bezoek aan de cockpit natuurlijk niet mag ontbreken. Meer informatie en inschrijven www.sportersinactie.nl

 Bezoek www.sportersinactie.nl

War Child - Plane Pull
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.