1

Open Wijngaard Dagen op het Betuws Wijndomein


-advertentiepositie-



Open Wijngaard Dagen op het Betuws Wijndomein

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 zijn op het Betuws Wijndomein van de familie Beker aan de Burensewal 5 in Erichem de OPEN WIJNGAARD DAGEN 2015. Het wijndomein is dan van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek.

Op zaterdag 19 september staat er als extra activiteit de Betuwse Ondernemers Fair gepland en op zondag 20 september is er een grote kunst- en brocantemarkt, waar tevens streekgebonden producten te koop worden aangeboden.

Er kan dit weekend uitgebreid geproefd worden van duurzame streekproducten en wijnen.

Bedoeling van de Betuwse Ondernemers Fair is dat bedrijven ìn de wijngaard contact kunnen leggen en kunnen netwerken met collega-ondernemers, maar óók dat zij in een ongedwongen sfeer te midden van wijn en druivenstokken hun relaties kunnen uitnodigen. Daarnaast zijn consumenten en belangstellenden van harte welkom om kennis te kunnen maken met producten en/of aanbiedingen van de standhouders.

Vanuit het Betuws Wijndomein worden tijdens de Open Dagen rondleidingen gegeven. Belangstellenden kunnen zien en ervaren hoe het wijnmaken in zijn werk gaat. Er wordt uitleg gegeven over het werk op het 6 ha. grote wijndomein, de wijnkelder van het Betuws Wijndomein wordt bezocht en er zijn natuurlijk wandelingen tussen de druivenstokken.

Vanzelfsprekend zijn de bekende Betuwse wijnen te proeven en kunnen de gasten genieten van culinaire hapjes en sfeervolle muziek.

Deze Betuwse Ondernemers Fair zal uitgroeien tot een bijzondere traditie waar steeds meer ondernemers zich bij aansluiten. Het moet dé dag voor ondernemers gaan worden, waarop zij zich in een geweldige omgeving kunnen presenteren!

 Bezoek www.dagmardesign.nl

Open Wijngaard Dagen op het Betuws Wijndomein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.