1

Braderie




Braderie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 6 september is er van 10.00-17.00 uur op Palazzo een gezellige braderie. Ook is het koopzondag, dus kom ook even de nieuwste woontrends bekijken in de winkels.

Bij dé woonboulevard van Flevoland, Palazzo Lelystad, organiseren we het hele jaar door van alles. Nu de zomervakantie weer voorbij is, is het weer tijd voor de braderie; een gezellig dagje uit voor het hele gezin. De markt is op zondag 6 september van 10.00-17.00 uur,
Er is van alles te zien en te koop op de braderie, dus kom gewoon even snuffelen. Ook zijn de winkels open, dus je kunt de nieuwe woontrends gaan spotten in de winkels op Palazzo Lelystad. De allernieuwste kleuren, materialen, vormen – alle winkels halen alles uit de kast om jouw interieur weer gezellig te maken voor het najaar. En je kunt gerust de hele dag doorbrengen op Palazzo. Lekker lunchen is namelijk ook prima te doen bij deze woonboulevard; er zijn meerdere opties. We zien je dan!

Over Woonboulevard Palazzo
Woonboulevard Palazzo in Lelystad biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken, sport, slapen en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

 Bezoek www.palazzolelystad.nl

Braderie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.