1

The Big Draw Nijmegen


-advertentiepositie-



The Big Draw Nijmegen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

The Big Draw Nijmegen
Wij organiseren het echter niet in oktober maar al van 10 tot en met 13 september 2015! Tijdens The Big Draw Nijmegen worden er verschillende tekenprogramma’s opgezet in de stad. Dit zijn programma’s om aan mee te doen in de vorm van workshops of programma’s om naar te kijken. We organiseren samen met culturele instellingen, scholen, bedrijven, zorginstellingen, winkels, horeca, etc.. Op die locaties werken we samen met culturele medewerkers, kunstenaars ea.

Wij vertrekken dit tekenfestival vanuit de gedachte dat kunst verbindt. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen met kunst in aanraking komen. Met dit laagdrempelige kunstevenement hopen we ook niet kunstminnend publiek te enthousiasmeren voor kunst.
Kunst vormt het vertrekpunt van dit project maar daarnaast is er een groot maatschappelijk draagvlak :tekenen verbindt mensen. Veel tekenprojecten zijn laagdrempelig zodat verschillende culturen en leeftijden tegelijkertijd mee doen. Het tekenen verbind iedereen: verschillende culturen, professional en liefhebber, insider en outsider, van peuter tot oudere, etc

 Bezoek www.thebigdrawnijmegen.nl

The Big Draw Nijmegen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.