1

Wonderen in het Woud




Wonderen in het Woud

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Reprise Wonderen in het Woud op 5 en 6 september 2015

Wegens het enorme succes van Wonderen in het Woud in april 2015, gaat de voorstelling over het kleurrijke leven van Maria Louise in september 2015 in reprise. De reprise vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 september in de Overtuin in Oranjewoud.

Het publiek zal nogmaals worden getrakteerd op de meest belangrijke momenten uit het leven van Maria Louise van Hessen-Kassel. Een theatrale boswachter neemt het publiek mee langs acht verschillende scènes. De jonge weduwe die groeit uit tot lieveling van het volk, tot stammoeder van ons koningshuis en zelfs van Europa. Deze sterke vrouw wordt op zowel komische als tragische wijze in beeld gebracht, zodat er een goede indruk verkregen kan worden van een vrouw die een bewogen leven heeft geleid.

Naast het publiek, was ook de pers laaiend enthousiast over de eerste editie van Wonderen in het Woud, zo schreef het Friesch Dagblad:
“Wonderen in het Woud trakteerde de bezoekers op een prachtig gevisualiseerde geschiedenisles in een mooie omgeving”.
Ook de Leeuwarder Courant bracht een bezoekje aan deze bijzondere vertoning en schreef het volgende:
“Maria Louise, die zelf vroeger ook graag door de Overtuin wandelde, zou zich waarschijnlijk kostelijk geamuseerd hebben met dit fraaie eerbetoon.”.

Locatie:De Overtuin in Oranjewoud, prijs: €10,- per persoon, producent: Posthuis Theater Heerenveen, tekst en regie: Wouter Daane, choreografie: Afke Brenninkmeijer met advies van Raymond Guzman, kostuums: Janna Jager en Caroline Boekel, meer info: www.posthuistheater.nl / www.marialouise2015.nl

 Bezoek www.posthuistheater.nl

Wonderen in het Woud
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.