Londens dj-talent Henry Wu in BIRD


-advertentiepositie-



Londens dj-talent Henry Wu in BIRD

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De afgelopen jaren bracht All Eyes On artiesten als The Gaslamp Killer, Tuxedo, J-Rocc, Mr Scruff, LeFtO en Dego naar Rotterdam. Voor de eerste editie van het nieuwe seizoen op zaterdag 26 september hebben we upcoming talent Henry Wu uitgenodigd (en hij heeft ja gezegd)!

Zuid-Londenaar Henry Wu wordt (terecht) gezien als een van de meest spannende producers van dit moment. Zijn talent voor zowel down- als uptempo houseproducties komt overduidelijk naar voren in zijn release voor Alexander “Eglo Records” Nuts label Ho Tep, Negotiate. De brede muzikale aanpak die hij op deze ep laat zien, leidde tot een uitnodiging van het Duitse label Odd Socks. Hun verzoek ook iets voor hen te maken resulteerde in Motions of Wu Vol 1, een release waarop zowel de diepte van house wordt uitgewerkt (‘Summer Road’) als old school broken beats tevoorschijn komen. Henry’s meest recente wapenfeit is de release van Good Morning Peckham op Rhythm Section.

Ook zijn dj-sets laten alle kanten van het elektronische spectrum zien: van klassieke jazz-funk via hiphop naar huidige house. Henry kan het allemaal en doet het ook allemaal!

Naast Henry Wu staat All Eyes On-resident Thelonious achter de draaitafels. Deze expert op het gebied van soulful black music neemt je mee op een tijdreis door zijn platencollectie: van Mos Def via Flying Lotus naar Floating Points.

Wanneer: zaterdag 26 september 2015
Aanvang: 23.00 uur
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 6,- (early BIRD) / € 9,- (pre-sale + door)
Tickets: https://bird.stager.nl/web/tickets/41204
Meer info: www.bird-rotterdam.nl

Londens dj-talent Henry Wu in BIRD
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.