Bevrijdingsconcert - KRPH


-advertentiepositie-



Bevrijdingsconcert - KRPH

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zondag 4 oktober
KRPH
Bevrijdingsconcert met De Drie Horens in Schiebroek

In 2015 staat het programma van de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) voor een groot deel in het teken van de herdenking van 70 jaar Bevrijding en Wederopbouw. In dit kader verzorgde de KRPH onder leiding van Ton van Grevenbroek concerten op verschillende locaties in de stad.
Na eerdere optredens in Rotterdam-Centrum, Overschie, Ommoord, Charlois en Noord wordt de Rotterdamse Bevrijdingstour op zondag 4 oktober afgesloten in Schiebroek.
In Lokaal Cultureel Centrum De Castagnet ontvangt de KRPH speciaal voor dit afsluitende concert harmonieorkest De Drie Horens uit Horn (Limburg) onder leiding van Frans Hendrikx. Beide orkesten vertellen het muzikale verhaal rond de oorlogs- en bevrijdingsjaren. Op de het programma staat onder meer muziek uit de film “The Sound of Music”, “Tribute to the Liberators” van Henk van Lijnschoten en swingende muziek van Glenn Miller.
Tijdens het zondagmiddagconcert wordt ook stil gestaan bij de jaren van wederopbouw en het huidige Rotterdam. U kunt luisteren naar Nederpop uit de jaren ’60 en 70, een compilatie van de hits van BLØF en “City Mundial”, een ode aan wereldstad Rotterdam met muziek uit alle werelddelen.

Op de Rotterdamse Bevrijdingstour: Schiebroek i.s.m. De Drie Horens
W: www.krph.nl en www.freewebs.com/castagnet

Aanvang: 14:30 uur
Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40

 Bezoek www.freewebs.com

Bevrijdingsconcert - KRPH
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.