1

Party voor singles




Party voor singles

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 19 september a.s. wordt weer een dansavond voor singles uit Drenthe en Groningen georganiseerd. Het is de eerste uit een hele reeks in het komende winterseizoen.
Bij Single Party Grolloo dansen betekent in een fijne, sfeervolle omgeving heerlijk dansen met andere singles. Je kunt er ook gewoon lekker in je eentje uitgaan. Dansen mag, hoeft niet, maar je kan vast niet stil blijven zitten!
Op elke avond is er topdansmuziek van onze vaste DJ Berry van DJ,s4Party uit Assen. Of je nu van disco, de nieuwe hits, soul, latin, foxtrot, reggae, motown, of salsa houd, er is altijd wel wat voor je bij, de muziek is zeer gevarieerd. De formule is iets anders dan tijdens de meer traditionelere dansavonden, het is ongedwongen en gezellig, met veel los dansen.
En het is een betaalbaar avondje uit. Bij aanmelden vooraf is de entree 5 euro. Aan de zaal 7,50 euro. Inclusief hapjes.
Gratis parkeren en garderobe.
De leeftijd is gemiddeld tussen de 35 en 60 jaar !.
Wil je het eens meebeleven? 19 september, 24 oktober,21 november en 19 december 2015 zijn de eerst volgende data. Aanvang is 20.00 uur. Zaal Hofsteenge , Hoofdstraat 11 te Grolloo.
Voor meer informatie of aanmelden :info@samen-actief.com of 0528-373039.

 Bezoek www.samen-actief.com

Party voor singles
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.