1

Introductieles Ombuigen van Ongewenste Energie


-advertentiepositie-



Introductieles Ombuigen van Ongewenste Energie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag en zondag 29 en 30 augustus a.s. van 10.00 tot 17.30 uur, vinden de open dagen ‘Shaman’s Days’ plaats bij het Esoterisch Centrum / Institute of Siberian Shamanism in Etten-Leur. Het Esoterisch Centrum verzorgt opleidingen, cursussen, losse rituelen en een sjamanistische zomerweek op het gebied van spirituele ontwikkeling, bewustwording, healing en oude natuur-rituelen.
Bezoekers kunnen tijdens de open dagen kennismaken met het Siberisch sjamanisme, deelnemen aan diverse rituelen/introductielessen voor de opleidingen en persoonlijke ‘healingen’ ontvangen van studenten van het Institute.
Ook zal er een shop zijn met Sjamanistische krachtvoorwerpen en diverse edelstenen en halfedelstenen en is er een hapje en drankje verkrijgbaar.
Voor deelname wordt een kleine bijdrage gevraagd. De gehele opbrengst hiervan wordt ook dit jaar weer door het Esoterisch Centrum gedoneerd aan Stichting Dier & Project te Nispen en Konijnenopvang Knaller te Breda. Deze stichtingen zijn enorm blij dat het Esoterisch centrum en haar cursisten de dieren die daar onderdak vinden, zo’n warm hart toedragen!
Voor het volledige programma en overige info kijk op: www.siberischsjamanisme.nl
Iedereen is welkom!

 Bezoek www.siberischsjamanisme.nl

Introductieles Ombuigen van Ongewenste Energie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.