Urban Myth - Sophie & Nola


-advertentiepositie-



Urban Myth - Sophie & Nola

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De kennis, de schoonheid, de ritmes, de mannen en de spanning. Maar ook de regels en de maatschappij die dicteert. Verleiding versus codes. Volg je of bepaal je zelf wat je wilt?

Sophie & Nola neemt het publiek mee. Naar Suriname en Nederland. Naar het Paramaribo en Amsterdam van Sophie Redmond en Nola Hatterman. Twee sterke en eigenzinnige vrouwen die hun eigen pad volgden. Sophie bewees dat zij als Surinaamse vrouw een dokteres met een eigen praktijk kon worden. Nola week af van de heersende moraal en haar kunstwerken tonen de zwarte mens als persoon in plaats van een stereotype.

De theatrale voorstelling Sophie & Nola bestaat uit een unieke cast met Sylvana Simons, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Thirsa van Til, Imanuelle Grives, Denise Jannah en Simone Weimans. Met geweldige muziek door o.a. Fra Fra Sound en opzwepende dans door Untold. Regie door Jörgen Tjon A Fong, artistiek leider van theatergroep Urban Myth.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u deelnemen aan het Diner Culturel: een driegangen menu waarbij de maker van de voorstelling, Jörgen Tjon A Fong, aanschuift om meer te vertellen over de achtergronden van de voorstelling en het maakproces.

Urban Myth
Over theatergroep Urban Myth: interactie, een losse sfeer, het combineren van verschillende disciplines, maatschappelijke betrokkenheid, onderwerpen die aanspreken, de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en culturele diversiteit zijn allemaal ingrediënten van onze projecten. Centraal staat hoe de “ander” bekeken wordt door de samenleving en hoe de “ander” daar mee omgaat.

Facebook.com/urbanmyth

 Bezoek www.podiummozaiek.nl

Urban Myth - Sophie & Nola
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.