1

Lezing Buitenaards contact is werkelijkheid




Lezing Buitenaards contact is werkelijkheid

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het najaar van 2015 geeft Martijn van Staveren op de Biotoop in Haren een serie van acht lezingen over de werkelijkheid van buitenaards contact. Centraal in het werk van Van Staveren staat het behoud van planeet Aarde met al haar bewoners en het bespreekbaar maken van de vermogens van de oorspronkelijke mens. Wat wordt er allemaal achter de schermen gehouden en met welk doel?

In zijn lezingen deelt Van Staveren zijn uiteenlopende en veelvuldige ervaringen en hoopt hij te inspireren en te motiveren om naar dit onderwerp te luisteren of er zelfs over te durven spreken!

De mensheid zal daadwerkelijk een radicaal andere koers moeten inslaan om vernietiging van de huidige ecologische systemen, flora en fauna en uiteindelijk de mensheid zelf te voorkomen. Om dit te bereiken, zullen er enorme offers noodzakelijk zijn vanuit onze samenleving. Deze start bij de mensheid. Volgens de visie van Van Staveren is dit mogelijk door letterlijk alles uit de kast te halen waarover gesproken moet worden. Mensen dragen zelf de verantwoording van hun handelen en zijn in staat het tij te keren nu het nog kan.

Van Staveren onderzoekt het UFO-fenomeen al ruim dertig jaar en doet dit als ervaringskundige op het gebied van buitenaardse contacten en ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over planeet aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige aardse wereldwijde gebeurtenissen. Hij is een getalenteerd remote viewer en volgt gedurende zijn aardse leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Volgens Van Staveren manipuleren deze programma’s de mensheid op ernstige wijze en houden ze ons bewust af van evolutie. Evolutie die de mensheid in een ander stadium reeds zou hebben volbracht.

Als kind raakte Martijn van Staveren volgens eigen zeggen al betrokken bij een grootschalig programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen. Tijdens deze interventies werd en wordt hij bijgestaan door zeer geavanceerde beschermende en zorgzame buitenaardse groeperingen, die ervoor hebben gezorgd dat hij fysiek en spiritueel is blijven bestaan. Hiertoe behoorden verschillende en anders uitziende wezens dan mensen en ook menselijke wezens ongeveer zoals wijzelf. Deze beschavingen gaven veel informatie hoe wij op eigenzinnige wijze een kentering kunnen veroorzaken in de huidige systemen. Deze informatie komt uitgebreid aan bod in de lezingenserie die dit najaar in Haren plaatsvindt.

 Bezoek www.earth-matters.nl

Lezing Buitenaards contact is werkelijkheid
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.