Kunstroute Hoevelaken




Kunstroute Hoevelaken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kopje koffie drinken bij een kunstenaar thuis of in zijn atelier? Uitleg krijgen over kunstwerken door de kunstenaar zelf? Dat kan op Kunstroute Hoevelaken. Eenmaal per jaar, in het laatste weekend van september, zetten Hoevelakense kunstenaars hun deuren open voor het publiek. Op ca. 30 locaties worden 56 exposities of optredens aangeboden in een unieke persoonlijke en ongedwongen sfeer die kenmerkend is voor Kunstroute Hoevelaken. Iemand die enthousiast raakt over een bepaalde kunstwerk krijgt de kans om het bij de kunstenaar zelf te kopen. Maar er is meer dan alleen exposities. Zo zijn er zijn ook interessante optredens bijvoorbeeld van een dichter die voordraagt uit eigen werk, van de Hoevelakense toneelgroep en van een Hoevelakense dansgroep. Speciaal voor de Kunstroute opent Rabo Vastgoed groep haar deuren en biedt bezoekers gelegenheid deel te nemen aan rondleidingen langs de Bouwfonds Kunstcollectie. En dat alles gratis toegankelijk!
Alle kunstenaars worden vermeld in de catalogus 2015 van de Kunstroute. Deze catalogus is in de maand september gratis te verkrijgen in alle winkels in de centrum van Hoevelaken en bij de horeca gelegenheden in het dorp. Tijdens het Kunstroute weekend is de catalogus ook nog op diverse plaatsen in het dorp te verkrijgen.
Meer informatie over het evenement en over alle kunstenaars die dit jaar deelnemen is te vinden op www.kunstroutehoevelaken.nl.

 Bezoek www.kunstroutehoevelaken.nl

Kunstroute Hoevelaken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.