1

Gently Down the Stream


-advertentiepositie-



Gently Down the Stream

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kunstenaar Nanette Kraaikamp neemt in de expositie Gently Down the Stream van 13 september tot en met 6 december in het Stedelijk Museum Vianen de bezoeker mee naar een geheimzinnige tijd. Kraaikamp (Bussum, 1978) specialiseerde zich in 2001 aan de Hogeschool voor Kunsten Utrecht in de tekenkunst. Zij exposeerde haar werk onder andere bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam en Museum Hilversum.
Kraaikamps tekeningen op veelal grote formaten papier zijn onder andere gebaseerd op 19e-eeuwse foto´s en tonen mensen, dieren en natuur. De titel van deze expositie komt uit het negentiende-eeuwse Engelse kinderliedje Row, row, row your boat. Het gaat Kraaikamp om de onderliggende betekenissen, over filosofische concepten zoals vergankelijkheid. De bezoeker kan een eigen betekenis geven aan de tekeningen, Kraaikamp geeft slechts een suggestie waar de gedachten naar toe kunnen wandelen. De tekeningen in deze expositie zijn te koop.
Stedelijk Museum Vianen, opgericht in 1989, organiseerde eerder dit jaar de veel bezochte tentoonstelling over de Tweede Wereldoorlog, waarin onder andere de sigaar van de Britse oorlogspremier Winston Churchill te zien was. Eerder programmeerde het museum succesvolle tentoonstellingen over onder andere iconen en quilts.
De expositie loopt tot en met 6 december; toegang € 3,00; museumkaart gratis. Adres: Voorstraat 97, Vianen. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.30-16.30 uur; zaterdag en zondag van 12.00-16.00 uur (in september zaterdags vanaf 10.00 uur).

 Bezoek www.stedelijkmuseumvianen.nl

Gently Down the Stream
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.