1

Schintaler in ubachsberg




Schintaler in ubachsberg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Oktoberfeste en Polka's zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. De polka's van de fameuze Schintaler gaan echter een stap verder: die swingen als een op hol geslagen locomotief. Omdat veel leden van de Schintaler in het orkest van André Rieu musiceren, zien we de complete groep helaas niet zo vaak. Dit jaar verzorgde de band bijvoorbeeld slechts twee optredens en voor het derde moet je vrijdag 23 oktober in Ubachsberg zijn. Daar kan de liefhebber nog één keer compleet uit z'n dak gaan op de aanstekelijke muziek van de Schintaler. Het is dan meteen ook het laatste optreden in 2015. Mis het dus niet!!!

Het polkaspektakel in de Auw Sjoeël van Ubachsberg begint om 20 uur en de entree is € 13,- in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa. Wees er snel bij, want vol=vol!

Voorverkoop:
Boerderijwinkel Spee - Oude Schoolstraat 2A, Ubachsberg.
Duysens Drogisterij - Furenthela 16A Voerendaal.
The Read Shop - Kloosterplein 42A Simpelveld

Tot uiterlijk 10 oktober kun je ook kaarten bestellen via fanfare.ubachsberg@ziggo.nl. Vermeld duidelijk je naam, adres en het aantal benodigde kaarten. Vooraf betalen is noodzakelijk en er wordt per zending € 1,- verzend- en afhandelkosten berekend.

 Bezoek www.fanfareubachsberg.nl

Schintaler in ubachsberg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.