1

Oktoberfest 't Fust




Oktoberfest 't Fust

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wie het hoogtepunt van de Duitse biercultuur een keer van dichtbij wil meemaken hoeft dit jaar niet naar onze oosterburen af te reizen. ’t Fust op het Stadhuisplein organiseert een Oktoberfest geheel in Duitse stijl! Op het terras van ’t Fust komt een grote tent te staan die genoeg plaats biedt aan een ieder die het Duitse volksfeest in Rotterdam wil beleven.
Op vrijdag 25 september zal “Anton aus Tirol” regelmatig uit de speakers klinken.
De feestvierders zullen op lange banken gebroederlijk naast elkaar zitten en bestellen naar goede traditie hun bier per pul. Binnen speelt onze schlagerartiest die voor de kenmerkende, gezellige Oktoberfestsfeer zorgt. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor bradwurst, kip aan het spit en andere lekkernijen.
’t Fust verwacht van de echte Oktoberfestfans dat zij zich feestelijk uitdossen in een lederhose of een dirndljurkjes. Natuurlijk bediend het personeel de gasten ook in deze traditionele kledij. Een ‘deskundige’ jury daagt ieders creativiteit uit. Dit zal zeker worden beloond! De voorverkoop van de toegangskaarten gaat vanaf 1 september van start.
Kaarten kosten € 15.- en zijn verkrijgbaar bij ’t Fust of online te bestellen via cafefust.nl. De toegangskaart geeft recht op onbeperkt eten en 1e bier gratis.

Kijk ook op www.cafefust.nl of via onze Facebook of Twitterpagina voor het laatste nieuws.

 Bezoek www.cafefust.nl

Oktoberfest 't Fust
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.