Kinderactiviteit 'Zo Hoort Het!'


-advertentiepositie-



Kinderactiviteit 'Zo Hoort Het!'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kasteel de Haar organiseert in de herfstvakantie van 17 oktober t/m 1 november 2015 de kinderactiviteit ‘Zo Hoort Het!’. Op het grootste en deftigste kasteel van Nederland verblijven veel bekende kunstenaars, filmsterren en artiesten. Met zoveel chique en beroemde gasten op het kasteel zijn er veel regels om alles soepel te laten verlopen en om de gasten tevreden naar huis te laten gaan.

Bijzondere wensen
Van een bad gevuld met rozenblaadjes tot een slaapkamer vol lekkernijen zoals blauwe M&M’s; het zijn allemaal dingen die tot in de puntjes verzorgd moeten zijn! Zou jij een echte junior baron(es) kunnen zijn? Kom dan naar de kinderactiviteit ‘Baron(es) voor een dag’.

Etiquette-diploma
Etiquette is daarbij heel belangrijk. Want hoe kies je de juiste kleding voor het gemaskerd bal? En zet je je hoed wel of niet af bij het begroeten van een gast? Tijdens de kinderactiviteit ‘Zo Hoort Het!’ vertelt een gids je meer over de etiquette op het kasteel en bezoek je de mooiste kamers en zalen. Na afloop ontvang je je eigen etiquette-diploma en mag je jezelf een echte etiquette-expert noemen.

 Bezoek www.kasteeldehaar.nl

Kinderactiviteit 'Zo Hoort Het!'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.