Bijzondere film: genezing langs geestelijke weg


-advertentiepositie-



Bijzondere film: genezing langs geestelijke weg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Door de zieken belaagd, door de pers bestormd, door de artsen bevochten, zo werd Bruno Gröning in 1949 veel besproken in de media. „De documentaire die momenteel al in 24 landen wordt vertoond en in vele talen, tekent de dramatische gebeurtenissen op van die tijd en begeeft zich in de sporen van deze buitengewone man. Open, objectief en inlevend belicht de film de diverse staties in het leven en werken van Bruno Gröning. In de film vertellen 50 tijdgetuigen over hun buitengewone belevenissen en genezingen en ziet u originele filmdocumenten, weekjournaals en groot opgezette speelfilmscènes

Maar deze film is meer dan een terugblik d.m.v. een documentaire.
Veel toeschouwers berichten, hoe zij bij het kijken naar de film plotseling een kracht in het lichaam hebben waargenomen. Enige berichten zelfs het verdwijnen van ziekten en pijnen.

De leer van Bruno Gröning nu nog actueel
Bruno Gröning stierf in 1959 in Parijs. Daarmee scheen alles voorbij te zijn. Zijn vijanden waren opgelucht. De meesten van zijn vrienden gingen uit elkaar. Slechts een klein groepje bleef samen en volgde ook verder zijn leer. Echter toen gebeurde het ongelooflijke: genezingen. Bruno Gröning, was er niet meer en toch gingen de genezingen verder. Eerst in een kleine kring, intussen echter wereldwijd – door artsen bevestigt.

Verhalen van toeschouwers
Marion N., München
Een zeer indrukwekkende film, die toont, dat de verbinding tot God zo veel genezing bij ons als mens kan bewerkstelligen. God is het leven, - God is de liefde. God is zelferkenning. Teleurstellend is de tegenwerking ten opzichte van Bruno Gröning, ofschoon hij toch alleen het goede wilde.
Jana P., Bad Bevensen
Op 5 oktober zag ik de film. Nog steeds, dagen later, ben ik zeer onder de indruk en ontroerd over het verhaal Bruno Gröning. De film heeft een hoog moreel gehalte, rijk en arm zonder onderscheid, op de voorgrond de mens als mens, eerlijkheid, .. Ik ben gefascineerd door meneer Gröning, van alle mensen, die hij hielp, die hem sympathiek vonden… Grote waardering heb ik ten opzichte van de verhalen en hoop, dat de erfenis van hem steeds zal blijven bestaan.
Tina S., Potsdam
Door de film is mij de mens Bruno Gröning heel dichtbij gekomen, ... In het bijzonder is mij zijn totale liefde voor alle wezens opgevallen. Ook is mij nog eens heel duidelijk geworden, hoe egoloos deze mens was. Ik heb vaker een sterk kriebelen in het lichaam gevoeld en had achteraf enige tijd nodig, om weer tot mij zelf te komen. Energetisch was de film zeer intensief voor mij. Bovendien: Alle hoogachting voor de "makers" van de film.
Miriam V., Wenen
Er op attent gemaakt, nam ik tijdens de filmvoorstelling een open lichaamshouding aan en voelde daadwerkelijk de hele tijd kriebelen in de handen, daarna in het hele lichaam. Ik voelde trekken in de pijnlijke lichaamsdelen en had het gevoel alsof er in mijn lichaam iets in evenwicht komt. Ik heb dubbelzijdige scoliose en daardoor pijnen in de wervelkolom. Nu niets meer. Ik was door deze film zeer diep onder de indruk. Ook nu nog laat ik de genezende energie door mij stromen. ... Ik zal de film in ieder geval verder aanbevelen.

De film in 3 delen (incl. 2 pauzes) wordt vertoond in Wijkcentrum de Parel, Van Beresteynstraat 99, 2614 HE in Delft op zondag 20 september en 15 november van 13.00 tot 19.00 uur (incl. 2 pauzes met catering). De toegang is vrij, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Het Nivon Centrum is ligt in een zijstraat van Jonker Fransstraat en is bereikbaar met tram 7 en 8 en bus 38 halte Noorderbrug). De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

Dit evenement staat op de agenda
https://www.dagvandeduurzaamheid.nl/activiteiten/optin.php?guid=55BA1652AD78EB792C7BEDBD2

Filmvoorstellingen op zondag 11 oktober en 13 december van 14.00 – 20.00 uur (in 3 delen, incl 2 pauzes met catering)
De film wordt ook in Delft en in andere plaatsen in het land vertoond. De data staat de website https://www.youtube.com/watch?v=X9UW-bTisFM&feature=relmfu, data en reserveringen in Internet https://www.bruno-groening-film.org of tel. 010-4612334.

 Bezoek www.bruno-groening-film.org

Bijzondere film: genezing langs geestelijke weg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.