1

Art Grave Kunstbeurs


-advertentiepositie-



Art Grave Kunstbeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Art Grave is een nieuwe toonaangevende kunstbeurs op de grens van Brabant, Gelderland en Limburg, met gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland. Schilderijen, grafiek, beelden, glas, sieraden en conceptuele kunst. Kom ook genieten van kunst, muziek en proeverijen.

Proef van de nieuwste koffie en thee trends, nieuwe biersmaken, wijn, whisky, bonbons (chocolade), kaas, streekproducten en nog veel meer.

Bijzonder aan deze kunstbeurs is niet alleen dat je alle kunst mag bekijken, maar ook dat de werken zowel te koop als te huur zijn. En bijzonder is de meet-and-greet met de kunstenaar zelf. De kunstenaars presenteren zelf hun kunstwerken en u kunt dus gemakkelijk met de kunstenaar in gesprek gaan. De kunstenaars komen vanuit het hele land, letterlijk van Noord-Holland tot Zuid-Limburg. En de stijlen zijn zeer divers: realisme, figuratief, abstract, impressionistisch, het is er allemaal. En een keur aan kunstenaars met nationale en internationale faam. En natuurlijk ontbreekt de ruimte met Vietnamese kunst niet. Art Partner heeft al meer dan 10 jaar kunst van een tiental Vietnamese kunstenaars in haar collectie. Ook deze kunstenaars presenteren hun werk in Grave.

 Bezoek www.artgrave.nl

Art Grave Kunstbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.