Expositie in De Ruimte


-advertentiepositie-



Expositie in De Ruimte

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Ruimte nodigt van harte uit voor de opening van de nieuwe expositie op zondag 20 september 2015. In een nieuw jasje presenteert De Ruimte een vijftal geweldige kunstenaars:
Ary van Baalen, An Brzoskowzski, Marjo Hoevenaars, Chris Kortland en André van Veghel.
Ary's schilderijen worden sterk beïnvloed door het abstract expressionisme en het minimalisme. Thema's vindt hij in de relaties en interacties tussen de onderling verbonden elementen uit de systemen waarin wij leven.
An maakt prachtige keramiek beelden van vooral kinderen. Haar passie en het grote plezier in haar werk straalt van de prachtige gezichten af. De liefde in de mens inspireert haar in haar werk.
Marjo's schilderijen, tekeningen en objecten zijn gebaseerd op 'Axis Mundi'. De as dient als centraal uitgangspunt bij het verwerken van al haar impressies. Aardkleuren,gelaagdheid,verweerde materialen,Aziatische thema's en een veelheid aan technieken kenmerken haar werk.
Chris' zijn beelden zijn geïnspireerd op de Möbius ring. Zijn figuratieve beelden zijn beïnvloed door het kubisme. Chris gebruikt de middelharde steensoorten en maakt tegenwoordig ook bronzen.
André zijn werk is geïnspireerd op de oudheid en Italiaanse meesters. Hij maakt zijn objecten zonder gebruik van machines. Ook zijn er prachtige zandsculpturen van zijn hand te bekijken.
Agnes van Dijk,modekunstenares, exposeert haar nieuwste creatie in de 'primeurruimte'. Haar creaties bewegen zich tussen mode en beeldende kunst. Extravagantie door het gebruik van bijzondere materialen als vissenhuid en paardenhaar die met veel gevoel voor schoonheid verwerkt worden tot stijlvolle modellen.

 Bezoek www.deruimtekunst.nl

Expositie in De Ruimte
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.