Lief en leed in het leven van de giraf


-advertentiepositie-



Lief en leed in het leven van de giraf

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Giraf is een meisje van negen dat woont in de grote stad. Haar moeder is dood en haar vader is een acteur zonder werk. Daarom hebben ze geen geld meer voor televisie. Dat is een groot probleem, want ze heeft Discovery Channel nodig voor haar spreekbeurt over giraffen!

Samen met haar dwarse teddybeer Judy Garland rekent Giraf uit hoeveel geld je nodig hebt voor een leven lang Discovery Channel, namelijk € 53.507. De bank wil haar het geld niet geven, want dat mag niet volgens de wet. Dus moet de wet veranderd worden. De enige persoon in het land die dat kan, is de minister-president. Maar eenmaal bij de minister-president blijkt dat zelfs een leven lang kabeltelevisie niet de oplossing is voor al je problemen.

Schrijver Tiago Rodrigues wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke kunstenaars in Portugal. In Lief en leed in het leven van de giraf volgt hij een meisje dat zich niet klein maakt. Een expeditie door de hoopvolle, en soms duistere verbeeldingswereld van een kind. In Lissabon trekt Lief en leed in het leven van de giraf al sinds de première in 2011 jaar in jaar uit volle zalen. Het is een daverend succes bij jong en oud.

 Bezoek www.wilminktheater.nl

Lief en leed in het leven van de giraf
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.