1

De Vinder (4+) in Theater Zuidplein




De Vinder (4+) in Theater Zuidplein

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 11 oktober gaat De Vinder (4+) van Soulshine Connection in première in Theater Zuidplein. Deze mime-voorstelling gaat over een wetenschapper, die al jaren alleen in en met de natuur leeft. En dat gaat prima. Hij heeft zijn eigen ideale wereld gemaakt en heeft alles wat hij nodig heeft binnen handbereik. Hij heeft zelf dingen uitgevonden zodat hij makkelijk kan leven. Ook verbouwt hij zijn eigen groenten en gebruikt geen plastic. En andersom: alles wat hij niet nodig heeft, is niet te vinden in zijn wereld. Maar plotseling wordt zijn wereld verstoord en moet hij omgaan met iets wat hij niet zelf heeft gemaakt. Hoe lost hij dat op?

De Vinder (4+) is een humoristische mime-voorstelling over waar dingen vandaan komen en hoe ze ooit bedacht zijn. Want hoe wordt plastic gemaakt en wat gebeurt er als je het weggooit? En hoe komt eten van de andere kant van de wereld bij ons terecht? Laat je in deze voorstelling verrassen door de grappige en bijzondere antwoorden!

Soulshine Connection is een theatergezelschap uit Rotterdam Zuid dat theater maakt over actuele onderwerpen. De Vinder (4+) is speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek 2015 met het thema ‘Raar maar waar!’

 Bezoek www.theaterzuidplein.nl

De Vinder (4+) in Theater Zuidplein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.