1

De musical Rapunzel (4+) in Theater Zuidplein


-advertentiepositie-



De musical Rapunzel (4+) in Theater Zuidplein

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op dinsdag 20 oktober komt de prinses met het magische haar naar Theater Zuidplein: Rapunzel. Het slechte tovenaarsduo Titus en Fien hebben het op dat haar voorzien. Dus sluiten zij haar op in een toren. Het haar van Rapunzel groeit gestaag, en elke dag moet zij het uit de toren hangen zodat Titus en Fien via haar vlecht naar boven kunnen klimmen. Ondertussen blijft Rapunzel hopen dat een dappere prins haar komt redden uit deze toren. Zal hij ooit komen?

Van Hoorne Entertainment is inmiddels een specialist in het opvoeren van sprookjes. De afgelopen jaren hebben zij zeven sprookjes opgevoerd en een geheel eigen stijl ontwikkeld. Hun familiesprookjes zijn voorzien van een prachtig decor, geweldige kostuums, humor en aanstekelijke liedjes. Ook bij Rapunzel (4+) mag je weer een prachtmiddag verwachten. Sita, die eerder al de rol van Assepoester speelde, neemt de rol van Rapunzel op zich. Michael van Hoorne en Esther van Santen zorgen als gemeen tovenaarsduo voor hilarische scènes waar niet alleen de jonge fans, maar ook (groot)ouders om kunnen lachen.

Kinderen mogen verkleed komen en meedoen aan de Sprookjesmodeshow. Na afloop komen de acteurs uit de voorstelling naar de foyer voor een uitgebreide meet en greet én voor het Prinsen- en Prinsessenbal, waarbij ze nog enkele liedjes uit de voorstelling zullen zingen. Je kunt dan ook met jouw held uit de voorstelling op de foto.

 Bezoek www.theaterzuidplein.nl

De musical Rapunzel (4+) in Theater Zuidplein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.