1

Concert door Solistenkoor Sint Petersburg




Concert door Solistenkoor Sint Petersburg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Concert op weg naar Kerstmis door de Solisten uit Sint Petersburg verbonden aan het Philharmonisch Orkest. Het concert vindt plaats in de Moeder Godskerk. De kerk met haar fraaie akoestiek waar iedere bezoeker een prima zicht op de uitvoerenden heeft.
Het ensemble bestaat uit zes dames en heren. Stuk voor stuk professionele zangers en zangeressen die al in alle uithoeken van de wereld op de concertpodia hebben gestaan. Bij het beluisteren van opnames valt de uitdrukkingskracht en de perfectie van de muziek door dit ensemble van talenten op.
Naast het brengen van geestelijke- en volksliederen uit het rijke Russische repertoire zal het Solistenenkoor met haar kerstrepertoire, de bezoekers aan dit concert in de juiste kerstsfeer weten te brengen.
De concertorganisatie tracht de toegangsprijs voor haar concerten zo laagdrempelig mogelijk te houden . De kosten voor deze twaalf unieke stemmen bedraagt slechts € 12,50 per persoon. Om zeker te zijn van een plaats op 13 december kan nu reeds gereserveerd worden bij de organisatie door het sturen van een e-mail naar chamu020@planet.nl of telefonisch 0165-551073.

 

Concert door Solistenkoor Sint Petersburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.