1

Kerstmarkt Midden Nederland




Kerstmarkt Midden Nederland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op de gratis Kerstmarkt Midden Nederland in Nieuwegein treft u een ruim aanbod aan van gezellige marktkramen die zijn ondergebracht in verwarmde ruimtes, houten kersthuisjes, pagodetenten, verkoopwagens en andere stands.

De Kerstmarkt bevindt zich op de mooie buitenpleinen en tussenliggende straten van het grotendeels overdekte Winkelcentrum Cityplaza, in het hart van Nieuwegein.

Op het mooie Marktplein en tussen de moderne architectuur van het Stadshuis en Theater De Kom komt de kerstmarkt volledig tot haar recht.

De pleinen en binnenruimtes van het winkelcentrum zijn zeer goed begaanbaar. De gezellig aangeklede kerstmarkt wordt extra verlevendigd door een grote verscheidenheid aan leuke activiteiten.

Daarnaast worden in de vele verwarmde stands mooie kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding aangeboden.

De typische Kerst- en wintergerelateerde producten, zoals decoraties, bomen en verlichting, maar ook de “noodzakelijke” heerlijkheden, zoals glühwein, bratwurst en wafels zullen zeker niet ontbreken.

Hier komt u direct in de kerstsfeer, mocht dat nog niet het geval zijn.

Winkelcentrum Cityplaza bestaat al geruime tijd, maar kortgeleden zijn enkele fraaie pleinen gereed gekomen. Deze buitenruimtes lenen zich uitstekend voor een kerstmarkt. Een kerstmarkt behoort buiten te zijn, vinden wij, waarbij een beetje kou en sneeuw er een extra dimensie aan geven.

Mocht het even té koud worden voor u, dan is er een uitstekende gelegenheid om even warm te worden in de binnenstraten met mooie winkels.

Uiteraard zijn alle (buiten)stands ook voorzien van verwarming. Daarnaast zijn er ook marktkramen in verwarmde en gezellig verlichte binnenruimtes. Kortom: de echte winterse kerstsfeer proeven, maar toch niet kou behoeven te lijden! Ideaal voor één of meerdere gezellige dagjes uit.

U kunt Kerstmarkt Midden Nederland eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer, met de auto en uiteraard met de fiets die u gratis kunt parkeren in de bewaakte fietsenstallingen.

 Bezoek www.kerstmarktmiddennederland.nl

Kerstmarkt Midden Nederland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.