Tweekunst Concert


-advertentiepositie-



Tweekunst Concert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tweekunst live met meestergitarist in multimedia concert

Voor het eerst in haar 13-jarig bestaan voert Tweekunst haar werk live uit tijdens de kunst10daagse Bergen. Samen met onder andere meestergitarist Wiek Hijmans en filmmaker Ivar Iding geeft zij twee bijzondere multimedia concerten. Deze zullen plaatsvinden op 17 en 24 oktober 2015 in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee.

Met muziek en film komt kunst tot leven:
Vorig jaar was Tweekunst uitgenodigd voor de internationale expositie Magic 7 in Kopenhagen. Hier presenteerde zij het project The Tobias symphony waar legendarisch gitarist Andy Summers (The Police) aan mee werkte. Tweekunst zal The Tobias Symphony part 1 & 2 integraal opvoeren tijdens de kunst10daagse. De 23 minuten durende symphony wordt gespeeld door gitarist Wiek Hijmans, zanger John Hollenberg, bassist Robin de Lang en componist/ toetsenist Eugène Later. Met de vertoning van de bijbehorende film van Ivar Iding komen beeld en muziek tot leven.

Daarnaast treedt meestergitarist Wiek Hijmans op. Hij geeft een sfeervol solo concert op de electrische gitaar, waarin bijzondere klanken van dit veelzijdige instrument te horen zullen zijn. Wiek Hijmans geldt als een pionier op het gebied van de elektrische gitaar en de klassieke muziek. Hij werd in 2003 door het Holland Festival solo in de Grote Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw gepresenteerd als dé nieuwe muziekspecialist op de elektrische gitaar en ontving in New York de Andres Segovia Award for outstanding guitar playing.

Het concert zal tijdens de kunst10daagse plaatsvinden in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee.

Datum : zaterdag 17 en zaterdag 24 oktober 2015
Tijd : 20.00 uur (openingstijd 19.30 uur)
Plaats : Het Vredeskerkje, Kerkstraat 21, Bergen aan Zee
Prijs : 10 euro
Bestellen : info@tweekunst.nl of 06-51 03 07 04.
(kaarten kopen een half uur voor aanvang van
het concert mogelijk, indien niet uitverkocht)


Naast de concerten exposeert Tweekunst tijdens de kunst10daagse met haar schilderijen en muziek dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur in het Vredeskerkje.

Meer informatie
Surf voor meer informatie naar: www.tweekunst.nl of www.facebook.com/tweekunst.later.

 Bezoek www.tweekunst.nl

Tweekunst Concert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.