1

Tweekunst expositie Kunst10daagse Bergen 2015


-advertentiepositie-



Tweekunst expositie Kunst10daagse Bergen 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Expositie Tweekunst in het Vredeskerkje te Bergen aan Zee
16 t/m 25 oktober 2015

Dit jaar exposeert Tweekunst in het bijzondere Vredeskerkje te Bergen aan Zee.

Tweekunst In 2002 ontdekte de tweeling Anne-Fieke en Eugène Later dat het proces van schilderen en componeren sterke overeenkomsten toonden. Anne-Fieke is fijnschilder en Eugène
componist. Zij delen dezelfde werkwijze en creatieve ideeën. Een logische stap was om dit proces samen aan te gaan. Het gezamenlijk creëren van schilderij en compositie om tot een nieuwe kunstuiting te komen: Tweekunst. Hun kunst toont de synergie tussen beeld en geluid; hand in hand zijn beiden langzaam naar elkaar toegegroeid tot één geheel. Schilderij en muziek zouden zonder elkaar niet tot stand zijn gekomen. In de afgelopen jaren hebben zij onder meer deelgenomen aan de internationale exposities 'Venus and the Female intuition', 'Dante’s divine comedy' en 'Magic 7'.

Concerten:
Voor het eerst in haar 13-jarig bestaan zal Tweekunst haar werk live uitvoeren tijdens de kunst10daagse van Bergen. Samen met onder andere meestergitarist Wiek Hijmans en filmmaker Ivar Iding geeft zij twee bijzondere multimedia concerten. Deze zullen plaatsvinden op 17 en 24 oktober 2015 in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee.

Meer informatie over Tweekunst, de concerten en het bestellen van kaarten mail naar: info@tweekunst.nl of
Surf naar: www.tweekunst.nl

Facebook: www.facebook.com/tweekunst.later.

 Bezoek www.tweekunst.nl

Tweekunst expositie Kunst10daagse Bergen 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.