Lezing over genezing langs geestelijke weg


-advertentiepositie-



Lezing over genezing langs geestelijke weg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lezing over Bruno Gröning en genezing langs geestelijke weg

Op 18 november is er een lezing over: Bruno Gröning, hulp en genezing via geestelijke weg. De entree is vrij, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Bruno Gröning leefde van 1906 tot 1959 in Duitsland. Hij wees er de mensen op dat er een genezende kracht in de kosmos bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Tot zijn dood in 1959 gebeurden er tijdens zijn voordrachten in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Ook na zijn dood gingen de genezingen verder en werd de Bruno Gröning Vriendenkring opgericht. Het doel van deze organisatie is de leer en het werken van de genezende kracht kosteloos verder te geven.

Tijdens de lezing kunt u zelf de genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht. Bruno Gröning vergeleek de mensen met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven. Aanvang: 19.30 uur.

 Bezoek www.bruno-groening.org

Lezing over genezing langs geestelijke weg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.