1

Theater op Zondag: Ruud Smulders + Kevin van Kalk




Theater op Zondag: Ruud Smulders + Kevin van Kalk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ruud speelt "Rudimentaire"

Iedere week is cabaretier Ruud Smulders nachts te horen op 538 met zijn actualiteitencolumn ‘de Minuut van Ruud’. Als je 45 van die columns neemt hebt je drie kwartier en als je die naar de middag haalt is er ook nog een kans dat mensen het horen.
Onder muzikale begeleiding van Jan Pieter van Kesteren, die zich vooral laat kenmerken door zijn looks, kiezen ze vele vormen om het aan u duidelijk te maken. “we snappen er geen zak meer van”.

Teksten: Jan Pieter van Kesteren
Muziek: Jan Pieter van Kesteren
Regie: Jan Pieter van Kesteren
Visagie: Jan Pieter van Kesteren
Enscenering: Jan Pieter van Kesteren
Flyer: Jan Pieter van Kesteren
Looks: Jan Pieter van Kesteren
Spel: Jan Pieter van Kesteren
Hoofd: Ruud Smulders

Kevin speelt "Op rolletjes"
Kevin van Kalkeren (1994) is (pop)journalist, schrijver, publicist, columnist, gitarist, componist en technicus - een hoop inspiratie dus! Als comedian en cabaretier is hij ook precies dát: geïnspireerd door velen en gevormd door veel indrukken. Scherp in zijn observaties, verrassend in zijn associaties en poëtisch in zijn vertellingen. Kevin verbindt grote maatschappelijke zaken met alledaagse taferelen en zet zo rake, alles relativerende voorstellingen weg.

'Op Rolletjes':
oods, dokter, Venetiaan, goochelaar: iedereen vult zijn leven in vanuit zijn eigen perspectief. Toch zorgt dat vaak ook voor wrijving, en rare situaties. In zijn nieuwste programma 'Op Rolletjes' onderzoekt Kevin wat we daar nu mee moeten. Met liedjes en conferences relativeert Van Kalkeren in rap tempo de halve wereld weg, om vervolgens te kijken wat er dan nog overblijft. Wees niet bang, dat blijkt best leuk.

 Bezoek hofman-cafe.nl

Theater op Zondag:  Ruud Smulders + Kevin van Kalk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.