1

HOFMAN LIVE: Eva Auad i.s.m. ESN Utrecht


-advertentiepositie-



HOFMAN LIVE: Eva Auad i.s.m. ESN Utrecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Donderdag 29 oktober komt Eva Auad naar Hofman Cafe. De toegang voor het concert is gratis! Haar soulvolle, speelse stem vormt een warme samenklank met haar eigenzinnige pianospel.

Eva komt uit een muzikaal gezin en trad al vroeg op samen met haar familie. Eva's muziek is meeslepend, verrassend en speels; een breed scala aan invloeden, verpakt in een rode draad van het eigenzinnige werk dat Eva uniek maakt.

De avond is in samenwerking met het Erasmus Student Network (ESN), verantwoordelijk voor de sociale integratie van uitwisselingsstudenten in Europa. ESN’ers krijgen elke dag van de week in Hofman Café een korting van 15%-korting op het gehele assortiment en kunnen dagelijkst voor 6 euro komen lunchen inclusief gratis koffie en thee.

Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te borrelen terwijl onze dj de beste muziek draait.

 Bezoek hofman-cafe.nl

HOFMAN LIVE: Eva Auad i.s.m. ESN Utrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.