Gratis schetsadviezen


-advertentiepositie-



Gratis schetsadviezen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het herfstseizoen is bij uitstek geschikt om de tuin aan te leggen of te renoveren. Het is wel belangrijk dat daarbij de juiste keuzes gemaakt worden. Helaas zijn teveel mensen niet echt gelukkig met hun tuin. Om fouten te voorkomen en zoveel mogelijk mensen wel het goede tuingevoel te bezorgen, geven Exclusief Geselecteerde Hoveniers gratis schetsadviezen in het tuininspiratiepark ‘De Tuinen van Appeltern’ in het weekend van 17 en 18 oktober.

Het schetsadvies op 17 en 18 oktober is bedoeld om de tuinbezitter een eind op weg te helpen. Aan de hand van foto’s en tekeningen die men meeneemt wordt de eigen tuin besproken en worden schetsen gemaakt van de mogelijkheden. Voor velen gaan de ogen dan echt open. Er is vaak ook veel meer mogelijk dan ze gedacht hadden. De tuinadviesdagen met persoonlijke schetsadviezen van de hoveniers en ontwerpers zijn dan ook een prima gelegenheid om de tuin nieuw elan en richting te geven.

In De Tuinen van Appeltern zijn meer dan 200 compleet aangelegde voorbeeldtuinen te zien waar iedereen in deze tijd ook mooi inspiratie kan op doen. De Tuinen zijn helemaal volgroeid en er bloeit nog van alles tot het hard gaat vriezen. Appeltern directeur Ben van Ooijen geeft tijdens de adviesdagen doorlopend voordrachten over veelgemaakte tuinfouten. Vermakelijk en leerzaam in één.

Als mensen gebruik willen maken van de gratis schetsadviezen tijdens de Tuinadviesdagen moet men zich aan melden op www.appeltern.nl. Iedereen die aan de slag wil, moet er wel op tijd bij zijn, want de schetsadviezen zijn erg geliefd, bij zowel startende als doorgewinterde tuiniers uit het hele land.

 Bezoek www.appeltern.nl

Gratis schetsadviezen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.