1

Herfstvakantie in Nieuw Land met boordevol program




Herfstvakantie in Nieuw Land met boordevol program

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de herfstvakantie (17 oktober t/m 1 november) mag jij op 18 oktober gratis naar binnen… als je het kinderboekenweekgeschenk meeneemt. En als je dan toch binnen bent, schuif dan aan bij de workshop miniliftje op waterkracht bouwen.
Onze archivaris geeft op 20 oktober om 11:00 en om 14:00 uur een rondleiding in de archieftoren. Dan zie je dingen die je nog nooit hebt mogen zien!
Op woensdag 21 oktober is om 19.30 uur het personeel al naar huis, maar neemt het NachtVolk het museum weer over.
Voor de allerkleinsten proberen School-tv sterren Moffel en Piertje op 20 en 22 oktober voor de laatste keer een dijk te bouwen. Denk jij dat het ze lukt om het water tegen te houden?
Indianen geloven dat als je een dromenvanger boven je bed hangt, deze alle nare dromen zal tegenhouden. Een eigen dromenvanger maken is helemaal niet zo moeilijk en erg leuk om te doen. Tijdens de herfstvakantie ligt alles klaar om de deze zelf te maken. En je zult zien: 's avonds heerlijk dromen.
Als laatste kan je op 25 oktober een houten molentje komen bouwen, tegen een geringe vergoeding voor het materiaal. Voor de andere activiteiten geldt alleen de reguliere entreeprijs. Kijk op de website voor alle activiteiten.

 Bezoek www.nieuwlanderfgoed.nl

Herfstvakantie in Nieuw Land met boordevol program
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.