Festival De Betovering: Workshop Het Lukt Me Vast


-advertentiepositie-



Festival De Betovering: Workshop Het Lukt Me Vast

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens international kunstfestival voor de jeugd De Betovering kunnen kinderen vanaf 5 jaar deelnemen aan diverse activiteiten, zoals aan HET LUKT ME VAST! (I think I can) van het Australische gezelschap Terrapin in het Atrium Den Haag van maandag 19 oktober t/m vrijdag 23 oktober.

"Wat zou je vandaag willen zijn?" Dat is de vraag die dit kunstwerk van miniscuul poppenspel, een grootse modelspoorbaan, live video en actieve publieksparticipatie, vandaag aan je stelt.

Je kunt altijd langskomen om te kijken naar wat er gebeurt in deze wereld. Dat is gratis. Leuker wordt het nog als je ook mee gaat doen. Koop een kaartje en word zelf, in de vorm van een heel klein poppetje, een tijdelijke inwoner van deze speelse optimistische wereld.

De deelnemers gaan met elkaar en met de poppenspelers gezamenlijk verhalen vertellen. Dat duurt ongeveer 10 minuten. Eerst maak je een carrière test op de bijbehorende iPads. De test berekent je persoonlijkheid en laat je vervolgens kiezen uit een aantal poppetjes die fantastisch bij jou passen en dan begint het verhalen vertellen.

In samenwerking met de uit Nederland afkomstige poppenpelers/schrijvers: Rosa Veltman​, Jente Jong en Cézanne Tegelberg.

FESTIVAL DE BETOVERING
HET LUKT ME VAST! (I think I can) van Terrapin is onderdeel van het internationaal kunstfestival voor de jeugd De Betovering, dat jaarlijks tijdens de herfstvakantie in Den Haag is met meer dan 400 voorstellingen. Meer informatie is te vinden op www.debetovering.nl.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Festival De Betovering: Workshop Het Lukt Me Vast
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.