1

Toverlantaarn-workshop op Pampus!




Toverlantaarn-workshop op Pampus!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op woensdag 21 oktober en zondag 1 november organiseert Pampus een workshop Animatiefilm maken met toverlantaarns. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Aan de hand van een spannend Pampusverhaal wordt er een animatiefilm gemaakt. Deze animatiefilm wordt geprojecteerd op een muur door gebruik te maken van oude toverlantaarns. De kinderen maken met recycle materialen kleine toverlantaarn figuren. Deze figuren worden op sheets geplaatst en daarop maken de kinderen ook een spannende achtergrond die past bij het verhaal.
Bij de presentatie lopen alle sheets als een filmrol door drie toverlantaarns waardoor er een verrassende animatiefilm ontstaat van ongeveer tien minuten. Ouders en ander publiek zitten natuurlijk als fans in de zaal!

De workshop wordt gegeven door de Lichtbende, gespecialiseerd in eigentijds projectietheater met licht en soms zelfs live muziek. Meer informatie over de Lichtbende is te vinden op www.lichtbende.nl.

Praktische informatie
De workshop duurt 1,5 uur waarvan in de laatste 15 minuten de ‘film’ wordt vertoond. Een aantal ouders kan tijdens de workshop aanwezig zijn. Deze workshop is bij de reguliere toegangsprijzen inbegrepen. Het aantal plaatsen is beperkt, daarom is het aan te raden om te reserveren door een e-mail te sturen met uw gegevens naar: activiteiten@pampus.nl. Vermeld naam, naam kind(eren), aantal kinderen en leeftijd, en welke workshop (datum en tijd).

Tijden workshop:
12:15 – 13:45
14:45 – 16:15

Reserveren voor woensdag 21 oktober kan tot dinsdag 20 oktober 16:00 uur.
Reserveren voor zondag 1 november kan tot vrijdag 30 oktober 16:00 uur.

 Bezoek www.pampus.nl

Toverlantaarn-workshop op Pampus!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.