1

Shen Yun Performing Arts


-advertentiepositie-



Shen Yun Performing Arts

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gedurende meer dan 5.000 jaar floreerde de goddelijke cultuur in China. Deze kostbare schat van de mensheid ging bijna verloren, maar door adembenemende muziek en dans brengt Shen Yun die glorieuze cultuur opnieuw tot leven.

VIA DE UNIVERSELE TAAL VAN MUZIEK EN DANS, weeft Shen Yun een wonderlijk tapijt van hemelse rijken, oude legendes, en moderne heldenverhalen. Het neemt u mee op een reis door 5.000 jaar Chinese cultuur. Haar verbluffende pracht en enorme energie laten toeschouwers geïnspireerd en verheven achter.

Elke voorstelling van Shen Yun vult het podium met 's werelds best getrainde klassieke dansers, een uniek orkest dat het Westen met het Oosten versmelt, en duizelingwekkende, dynamische achtergronddecors — wat alles samen één indrukwekkend schouwspel creëert.

Shen Yun kan op dit moment niet gezien worden in China, waar de traditionele cultuur bijna geheel verloren is gegaan. Shen Yun, een non-profit organisatie, is echter een internationaal fenomeen geworden en brengt de wonderen van de oude Chinese cultuur naar miljoenen mensen over de hele wereld.

Shen Yun nodigt u uit deze goddelijke cultuur van het Rijk van het Midden te ervaren. Shen Yun brengt de diepgaande geest van deze verloren beschaving tot leven op het podium met een ongeëvenaard artistiek meesterschap. Iedere dansbeweging en iedere muzikale noot maakt dit een adembenemende, visuele en emotionele ervaring die u nergens anders zult vinden. Ontdek voor uzelf waarom deze voorstelling zoveel mensen in ontzag achterliet.....

 Bezoek nl.shenyun.com

Shen Yun Performing Arts
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.