Opening internationale expositie EYE-CANDY 10


-advertentiepositie-



Opening internationale expositie EYE-CANDY 10

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van zaterdag 5 december t/m 28 februari is in de galerie van Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal expositie Eye-Candy 10 te bezoeken. De tentoonstelling kent een mooie diversiteit dat uiteenloopt van handgemaakte gitaren tot wandobjecten en diverse soorten 3D-sculpturen.

De gratis toegankelijke expositie wordt feestelijk geopend op zondag 13 december. Vanaf 13:30 is iedereen van harte welkom op de Markt 39 in Roosendaal.

De opening wordt muzikaal opgeluisterd door professioneel ‘fingerstyle’-gitarist Hans Laduc Remko uit het Noord-Hollandse Heiloo. Allround gitarist, die op één gitaar een complete band ten gehore brengt. Virtuoos en vanuit passie speelt hij eigen werk en prachtige vertolkingen van The Beatles tot Claudia de Breij en van Eric Clapton tot U2. Het spelen zit Laduc in het bloed. Overduidelijk. Op z’n zevende begon hij op een tennisracket, die hij later ombouwde tot een echte gitaar. Daarop laat hij horen hoe het volgen van je hart klinkt. Zijn muziek is gebaseerd op de oorspronkelijke Nashville stijl, maar heeft een unieke eigen sound die lekker in het gehoor ligt.

Eye-Candy 10 wordt georganiseerd in de grote galerie van Anita Ammerlaan van maar liefst 1150 m². Diana Rudokiene en Jolanta Rudokiene uit Litouwen en Soren Nellemann uit Denemarken zorgen voor het internationale karakter van deze expositie. De Nederlandse exposanten zijn: Remko Willems, Peter Vial, Gré Dubbeldam, Mariëlle Braanker, Carmen Milhous, Adrie Legierse(winnaar van de Cultuurprijs Halderberge 2015), Imke Meesters, Karin Berg, Marie-Josée Boerenkamp, Anneke Verstegen, André te Dorsthorst, Louis La Rooy en Anita Ammerlaan.
De organisatie van Eye-Candy 10 ligt in handen van kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de expositieruimte aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten. De expositie is voor iedereen gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Locatiegegevens:

Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39, Roosendaal
www.anitaammerlaan.com

 Bezoek www.anitaammerlaan.com

Opening internationale expositie EYE-CANDY 10
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.