1

Kerstmarkt Klooster Graefenthal




Kerstmarkt Klooster Graefenthal

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kerstbelevenis Klooster Graefenthal op 5 en 6 december 2015

Ook dit jaar verandert de schilderachtige entourage van Klooster Graefenthal in een sprookjesachtig kerstlandschap waar u voor een gezellig kerstuitstapje, vertier en bijzondere geschenken aan het juiste adres bent.

Direct achter de poort wacht bezoekers een uniek en sfeervol aangekleed landgoed met een mix van traditionele en middeleeuwse kerststands.

De decoratief vormgegeven houten kersthutjes, boordevol kunsthandwerk en ideeën voor geschenken, zorgen samen met de knisperende vuurkorven, het kaarslicht en de fakkels voor kerstmagie en flair over het hele terrein.

Een wandeling over het mystieke landschap met authentieke kooplui uit vervlogen tijden voert de bezoekers naar het sfeervolle klooster, alwaar traditionele en eigentijdse kerststands groot en klein een ieder enthousiast zullen maken.

Laat u voorts meevoeren in het bruisende en gevarieerde entertainmentprogramma, met o.a. (middeleeuwse) muzikanten, brassbands, koren en vuurshows Hiervan kunt u genieten onder het genot van winterse lekkernijen en drankjes, zoals Glühwein en warme chocolademelk.

Wij kijken uit naar uw bezoek!

Bent u standhouder en wilt u de kerstmarkt van Klooster Graefenthal mede vormgeven? Vul dan het aanmeldformulier in via de website https://kloster-graefenthal.de/bewerbung-weihnachtsmarkt-2015.

 Bezoek kloster-graefenthal.de

Kerstmarkt Klooster Graefenthal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.