1

Winterfair kerstmarkt


-advertentiepositie-



Winterfair kerstmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De gezelligste maand van het jaar staat weer voor de deur. Om het decembergeluk in te luiden organiseert Het Goed Hengelo op 29-11-2015 een gezellige Winterfair. Ons team staat vanaf 12.00 klaar om alle bezoekers een dag vol gezelligheid, warmte en geluk te bezorgen.

De Winterfair van Het Goed Hengelo vindt dit jaar iets eerder plaats dan voorgaande jaren. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op de decembermaand, die in het teken staat van maar liefst drie bijzondere feesten: Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Stuk voor stuk feesten waar het draait om gezelligheid, warmte en geluk.

Op onze Winterfair kunnen bezoekers rondstruinen tussen de kraampjes en op zoek gaan naar leuke hebbedingen. Mooie sfeermakers voor in huis bijvoorbeeld of alvast leuke cadeautjes voor in de schoen of onder de kerstboom. Ook is er een creatieve workshop te volgen die perfect aansluit op de decembermaand: ‘Decoratief inpakken’. Niets leukers om een cadeau te geven dat extra mooi is ingepakt. Daarmee verras je de ontvanger nog meer.

Uiteraard hebben we ook gezorgd voor de lekkere trek. We serveren heerlijke hapjes en drankjes. Dat maakt het warme geluksgevoel van onze Winterfair compleet.

Bezoekers zijn welkom vanaf 12.00 uur. Voor de workshop ‘Decoratief inpakken’ geldt een beperkt aantal plaatsen. Het is aan te raden hier snel bij te zijn, dan zijn bezoekers verzekerd van een plekje.

 Bezoek www.facebook.com

Winterfair kerstmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.