Jong Talent Avond


-advertentiepositie-



Jong Talent Avond

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Geef jong talent een podium

In Driebergen werken Radio 90FM, Popopleiding Midden Nederland en Bergse Bossen Events samen om jonge muzikale talenten een podium te bieden tijdens de eerste Jong Talent Avond.

Of je nu banketbakker, eventmanager, journalist of grafisch designer wilt worden; mensen beginnen steeds jonger met het professioneel ontwikkelen van hun talenten en carrièremogelijkheden. Het enige wat vaak ontbreekt, is een podium waarop jongeren hun talenten laten zien. Op 27 november komt daar verandering in tijdens de Jong Talent Avond in Grand Café Bergse Bossen. Diverse jonge muzikanten, een jonge presentator én een jonge radioDJ grijpen hun kans om hun talenten te showen.

Melle Keuchenius, de 19-jarige co-organiser bij Bergse Bossen Events én presentator van de Jong Talent Avond, is reuze enthousiast over de Jong Talent Avond. “Jongeren investeren graag in hun talenten en hobby’s. Het is alleen jammer dat wij vaak geen gelegenheid krijgen om onze talenten te laten zien aan een groter publiek. Deze avond is daarom echt een geweldig initiatief!”

Alle optredens van de Jong Talent Avond worden uitgezonden via Radio 90FM. Ook dit wordt gedaan door een jong talent die tevens de artiesten interviewt en de radioshow aan elkaar praat. “Alle aspecten van de avond worden uitgevoerd door jonge talenten, van de performances tot licht & geluid. Het is heel leuk dat Radio 90FM de meerwaarde van het event inziet en er zelfs op inspeelt door een jonge radiomaakster in te zetten.” vertelt Melle.

Yvette Boellaard van Tuyl, co-eigenaar van Grand Café Bergse Bossen, legt uit: “Onze locatie leent zich perfect voor de Jong Talent Avond. Het is geweldig om jongeren een podium te geven waardoor ze hun talent kunnen delen en ontwikkelen.” De muzikale talenten verschillen in leeftijd, de jongste is 13 jaar en de oudste 20. Er komt een grote diversiteit aan muziekstijlen en performances langs. Zo staan niet alleen solisten, maar ook de upcoming band ‘4 Gents of Jazz’ op het podium in het Grand Café.

Melle heeft grote verwachtingen van de avond; “Het belooft een groot succes te worden en ik hoop dat bezoekers weggaan met een grotere waardering voor jonge talenten in het algemeen. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als meerdere organisaties en regio’s dit soort samenwerkingen aangaan. Geef jong talent een podium!”

Tickets kosten € 3,00 en zijn van tevoren én op de avond zelf te koop bij Bergse Bossen (Traay 299, Driebergen). Op 27 november gaan de deuren open om 20.00 uur en vanaf 20.30 uur start de show. Kijk voor meer informatie op www.bergsebossen.nl/jongtalentavond .

 Bezoek bergsebossen.nl

Jong Talent Avond
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.