1

Kerstwandeling




Kerstwandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom en beleef het kerstverhaal tijdens de kerstwandeling!
Op kerstavond komt op kerstavond een bijzonder tafereel tot leven. Honderden mensen, kinderen en volwassenen, lopen een route langs verschillende voorstellingen. In het licht van de meegedragen fakkels ontmoeten ze onder andere keizer Augustus, romeinse soldaten en zwervers. De wijzen uit het oosten zijn er, net als koning Herodes en natuurlijk Jozef en Maria in de stal met levende dieren. Pas maar op onderweg: er zijn ook rovers!

De taferelen langs de route zijn geïnspireerd op de kerstgeschiedenis zoals die in de Bijbel staat beschreven. Bezoekers worden door vertellers en figuranten meegenomen in het kerstverhaal. Het is een wandeling van ongeveer drie kilometer. Kom ook, wandel mee en beleef zo het eeuwenoude kerstverhaal.
De kerstwandeling wordt gehouden op donderdag 24 december, start tussen 18.30 en 19.30 uur vanaf twee locaties: de Lichtboog (Kruisboog 22) en het Kruispunt (Het Spoor 51). De wandeling wordt afgesloten in de kerkgebouwen de Lichtboog en het Kruispunt, de betrokken kerken.
Hier kunt u elkaar ontmoeten, napraten onder het genot van warme chocolademelk en traditionele kerstliederen zingen.
Meer informatie en andere kerstactiviteiten kunt u vinden op www.kerstinhouten.nl of op facebook.com/kerstinhouten

 Bezoek www.kerstinhouten.nl

Kerstwandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.